VVD Utrecht-dag

Op 31 oktober werd door de Kamercentrale Utrecht een heuse VVD-Utrechtdag gehouden. Deze dag stond vooral in het teken van de aankomende wijzigingen in de partijstructuur. Ook VVD Leusden was met een grote delegatie aanwezig om Leusden op deze dag goed te vertegenwoordigen. Vanuit de fractie waren Klaas Roskam en Marielle Mellink aanwezig, het bestuur werd vertegenwoordigd door Hendrik-Jan Slothouwer, Niels Dutij en Ludolph van Lynden.

De dag begon met de algemene vergadering van de Kamercentrale. Dit was een bijzondere vergadering, omdat dit mogelijk de laatste vergadering was van de huidige Kamercentrale. Als de voorstellen van het Hoofdbestuur bij de volgende algemene vergadering van afgevaardigden worden aangenomen, dan wordt de Kamercentrale vervangen door regio’s. Tijdens deze vergadering stond logischerwijs dan ook de veranderende partijstructuur in het middelpunt van de aandacht. VVD Leusden heeft een aantal kritische en verhelderende vragen gesteld, opdat wij de belangen van onze leden zo goed mogelijk kunnen blijven dienen.

Na deze vergaderingen stonden er diverse workshops op de agenda.
Bij de workshop ‘’Politieke agenda’’ werden leden uitgenodigd hun visie te geven op landelijk en provinciaal beleid aan de verkiezingscommissie. De verkiezingscomissie is met een behoorlijke input naar huis gegaan!

Daarnaast waren er ook praktische workshops voor de secretarissen en penningmeester, waarbij zowel Ludolph als Niels van voldoende informatie zijn voorzien voor een goede uitoefening van hun taken.

Het hoogtepunt was de afsluiting van de dag. Henry Keizer en Mark Rutte waren aanwezig om in gesprek te gaan met alle aanwezige leden. Het was een prachtige en informatieve dag!