Tweede Kamerverkiezingen 2021

Het is vandaag zondag 13 december 2020, we zitten midden in de 2e golf van het Corona-virus en het aantal besmettingen stijgt; het lijkt erop dat a.s. dinsdag onze Mark Rutte samen met Hugo de Jonge, aan gaat kondigen dat de maatregelen aangescherpt worden om de besmettingscijfers te laten dalen.

Daarmee wordt het dilemma voor het campagnevoeren voor de verkiezingen van over dik 3 maanden alleen maar groter. We kunnen niet fysiek campagne voeren en de vraag of dat in de komende 3 maanden überhaupt gaat kunnen, hangt af van de statistieken van het Corona-virus, dat ons inmiddels al dik 9 maanden in de greep houdt.

We kunnen misschien met een standje in de winkelcentra gaan staan, wat flyeren, kaartjes in brievenbussen doen, maar echt één op één gesprekken gaan voeren, van deur tot deur, dat zit er voorlopig niet in, ook niet met mondkapjes op.

Ook het landelijke campagneteam zoekt naar mogelijkheden, openingen wat wel en wat niet kan. Campagnevoeren met het uitdragen van de resultaten van onze eigen Leusdense VVD in de gemeenteraad, de inspanningen en bereikte doelen van onze eigen wethouder, zichtbaar bereikte doelen vanuit ons verkiezingsprogramma van de Gemeenteraadsverkiezingen van bijna 3 jaar geleden, spandoeken ophangen, flyers, kaarten in brievenbussen doen, praten met ondernemers in Leusden (telefonisch of online), mondkapjes uitdelen met ‘VVD’ erop, wat al niet meer zij.

De VVD Leusden wil in de nog resterende maanden tot aan de verkiezingen duidelijk van zich laten horen om het aantal stemmen in Leusden te optimaliseren. Daarvoor zijn vrijwilligers nodig. Het aantal VVD-leden in Leusden is stabiel en trouw, daar zit niet te veel verloop in.

Ik wil via deze weg vragen om vrijwilligers, die graag de handen uit de mouwen willen steken en zich willen inzetten om een goed verkiezingsresultaat in Leusden-Achterveld-Stoutenburg te halen. Al is het maar om kaarten in brievenbussen te doen, te helpen met spandoeken ophangen of affiches te plakken, elke vrijwilliger is welkom.

Vrijwilligers kunnen zich aanmelden bij Paul den Hartog, Dalmatië 50 Leusden. Ik ben bereikbaar via mijn mobiel nummer 06-11343340 of via E-mail denhartog.vvd@gmail.com

Met liberale groet,

Paul den Hartog, campagneleider VVD Leusden, Stoutenburg en Achterveld